В Україні щороку 25 жовтня відзначають свій професійний день спеціалісти з маркетингу. День маркетолога цього року був пов’язаний з важливою датою – 15-річчям кафедри маркетингу ТДАТУ. На урочисте святкування Дня маркетолога були запрошені керівництво вишу, співробітники деканату, випускники спеціальності «Маркетинг», представники підприємств міста.

Програма святкування передбачала участь студентів у різних конкурсах, в яких вони проявили свій артистизм, креативність, а також демонстрували вміння застосовувати отримані знання та творчо підходити до вирішення різних завдань. Студенти готували домашні завдання, створюючи слоган для діючого підприємства міста, а також кожна група підготувала відео за індивідуальним завданням.

Завідуюча кафедрою д.е.н., доц. Легеза Дар’я Георгіївна  у святковій обстановці нагородила почесними грамотами найактивніших студентів за результатами попереднього навчального року, а також вручила учням загальноосвітніх навчальних закладів міста свідоцтва про участь у тренінгу, який відбувся на кафедрі напередодні. А студенти першого року навчання пройшли урочисту посвяту та отримали мотивуючі настанови від старшокурсників.

Прикрасою заходу стали виступи талановитих студентів спеціальності: танцювальна композиція від шоу-балету «Energy» та вокальний подарунок присутнім від студента групи 21 МБМК Романа Зануди.

За результатами оцінки журі 1 місце зайняла команда 3 курсу (куратора Вертегел С.Я.), друге місце команда групи 21сМК (куратор Серських Н.С.), а третє місце поділили між собою групи 11МБМК (куратор Легеза Д.Г.) та 21 МК (куратор Шквиря Н.О.).

Свято проходило у дружній та доброзичливій атмосфері. По завершенню заходу студенти разом з їхніми кураторами загадали бажання та відпустили у небо кольорові кульки. Впевнені, що мрії наших маркетологів обов’язково втілюватимуться у життя.