26 жовтня 2017 року викладачі кафедри фінансів, банківської справи та страхування:к.е.н., доцент Рубцова Наталя Миколаївна, к.е.н., доцент Когут Інна Анатоліївна, к.е.н., ст. викладач Осипенко Світлана Олександрівна прийняли участь у роботі ХІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Виклики та перспективи розвитку нової економіки на світовому, державному та регіональному рівнях», яка проходила на базі Запорізького національного університету.

Викладачами були представлені результати досліджень кафедри в рамках НТП «Науково-методичні основи фінансового забезпечення соціально-економічного розвитку сільських територій в умовах підвищення самостійності регіонів». На пленарному засіданні виступила к.е.н., доцент кафедри Когут Інна Анатоліївна з доповіддю на тему: «Децентралізація влади в Україні: фінансовий та адміністративний аспекти».

Велика подяка організаторам науково-практичної конференції та безпосередньо декану економічного факультету Запорізького національного університету д.е.н., професору Череп Аллі Василівні за можливість представити результати своєї роботи, жваву та плідну дискусію в ході обговорення окресленої теми.

Колектив кафедри фінансів,

банківської справи та страхування