25 жовтня 2017 року факультет керівництво факультету Агротехнологій та екології ТДАТУ на чолі з к.с.-г.н., доц. Івановою Іриною Євгенівною зустрічало гостей з ВСП «Каховського коледжу ТДАТУ».
Група була представлена по спеціальності 201 “Агрономія та 072 “Фінанси, банківська справа та страхування ” у кількості 10 осіб під керівництвом куратора Лариси Анатолівни.
Декан факультету АТЕ – Ірина Євгенівна Іванова, розповіла про особливості навчання на факультеті та в університеті в цілому . Відкрила для гостей сутність практичної складової спеціальності 201«Агрономія» та 072 “Фінанси, банківська справа та страхування ” що є споріднені в межах спеціальності коледжу. Крім того було представлено всі спеціальності факультету та університету в цілому. Студентам коледжу було продемонстровано відеофільм про основні професії представлені на факультеті Агротехнології та екології , а також факультет Економіки та бізнесу .
Інформаційним координатором профорієнтаційного сектору виступила асистент кафедри «Цивільна безпека» – Євтушенко Ганна Олександрівна. Яскраво виступила представниця студентського самоврядування факультету Івова Наталія ,та звернула увагу молоді на можливості розширення свого світогляду, навчаючись в університеті.
Подальше знайомство продовжилось по корпусам університету та в музеї в супроводі Оксамитної Анни Петрівни. Але це ще не вся зустріч для наших гостей відбулась ще одна екскурсія яку провела Радченко Наталія Геннадієвна на факультеті Економіка та бізнесу . Була співбесіда з деканом факультету ЕтаБ . Хлопці та дівчата отримали інформацію по спеціальностям, особливості кожної.
Студенти отримали багато емоцій від отриманої екскурсії та пообіцяли що ще більш активніще будуть відвідувати факультет АТЕ ТДАТУ
Бажаємо студентам великих успіхів у навчанні та усіх починаннях !

Голова ПОР сектору факультету АТЕ
Євтушенко Г.О.