Україна – аграрна держава, а спеціальність «Агрономія» користується попитом на ринку праці. 8.02.2018 на факультет АТЕ ТДАТУ завітав директор ЧП «Могучий» мелітопольського району Запорізької області,  Голова Асоціації випускників ТДАТУ – Кішко Миколай Леонтійович. Співбесіда з майбутніми агрономами тривала майже годину.

Миколай Леонтійович не тільки розповів про господарство, штат підприємства та історію розвитку,  а й також  надав нашій молоді корисні професійні поради. Потужну силу відіграє особистість, професійність керівника, його ораторські  та  лідерські якості. Керівництво факультету та студенти вважають, що зустрічі з такими професіоналами своєї справи як Кішко Миколай Леонтійович дуже мотивують нашу молодь на професійне становлення та відповідальність.

Було вирішено питання стажування агрономів-бакалаврів в ЧП «Могучий» за дуальною системою навчання. Хлопцям-магістрам був наданий час на роздуми питання працевлаштування та обговорення з батьками. На співбесіду був запрошений також провідний інженер з відділу профорієнтації та зв’язку з виробництвом Сингаєвський Віктор Антонович. Він мав пропозиції щодо кандидатур на посаду агронома ЧП «Могучий» з попередніх випусків магістрів-агрономів ТДАТУ. Співпраця з стейкхолдерами регіону триває!

Інформаційний супровід: декан факультету АТЕ І.Є.Іванова