Спортивне життя це завжди весело, круто та корисно! Тому студентське профбюро ТДАТУ вирішило провести турнір з настільного тенісу в гуртожитках.

19 березня першими боролись за першість, студенти 3-го гуртожитку. Перемогу отримав Олександр Шарапов. Він виборов право захищати честь свого гуртожитку в фінальному турі.

20 березня боролися за перші місця збірна команда з мешканців 1-го та 4-го гуртожитків. Першим місцем заволодів житель 1-го гуртожитку Міхеєнко Андрій.

22 березня турнір підійшов до кінця, відбувся феєричний фінал. В якому у битві  зійшлися переможці з попередніх турів: Шарапов Олександр (3-й гуртожиток) та Міхеєнко Андрій (1-й гуртожиток).

Фінал проводився на базі 3-го гуртожитку. Кожного фіналіста прийшли підтримати друзі. Атмосфера була дружньою та спортивною.

І переможцем у турнірі з настільного тенісу серед гуртожитків ТДАТУ став мешканець   3-го гуртожитку Олександр Шарапов. Друге місце зайняв житель  1-го гуртожитку. Учасників турніру нагородили грамотами  та заохочувальними подарунками.

 

Голова студентського радіо

Волкова Ілона.