4 квітня пройшов запальний та незабутній захід під назвою «Хто крутіший?», який був організований двома факультетами: «Економіки та бізнесу» та «Інженерії та комп’ютерних технологій». Команда хлопців змагалася проти команди дівчат. В кожній команді було по 6 осіб. До команди хлопців входили студенти ТДАТУ Малюга Олександр (ФЕБ), Генчев Олексій (ЕНФ), Володин Олександр (МТФ), Бойка Микола, Мальованний Петро (АТЕ). У команді дівчат були студентки ТДАТУ Мартинова Наталя (ФЕБ), Ващенко Світлана (ЕНФ), Пінжаєва Лілія (МТФ), Айсель Алієва (ІКТ), Гончаренко Єлизавета (АТЕ). Особливістю гри цього року була присутність у кожній команді представників дружнього нам МДПУ, це Солонюк Богдан та Скляр Олександра. Енергійну атмосферу в залі ЦКіД підтримували активні вболівальники.

Конкурс складався з 6-и раундів: «Склади слово», «Вгадай чиє?», «Обмін ролями» (футбол для дівчат та художня гімнастика для хлопців), «Бліц» (який складався з 3 етапів),«Флешмоб» (дякуємо Данилу Гайдаєнко за чудовий майстер-клас), останнім етапом був яскравий «Фінал». Фінальний раунд оцінювався максимальною кількістю балів, тому перемогти могла будь-яка з двох команд. Фінал передбачав, що учасники із заплющеними очима одягатимуть різні речі, наосліп намагаючись підібрати гармонійне та стильне вбрання.

Судді довго не могли визначити переможця, але все ж було вирішено, що дівчата були кращими. Хлопці показали себе дуже гідно, але дівчата протягом усього конкурсу тримали лідерство. Тому з рахунком 11:3 (4:3) вони (дівчата) отримали довгоочікувану перемогу (в минулі два роки переможцем була команда хлопців)!

Вітаємо усіх учасників, вони були дуже яскравими та позитивними. Бажаємо хлопцям берегти сили на наступний рік, а дівчатам не здавати позицій.

Хочеться відмітити, що справедливо судили конкурс дві чарівні заступники деканів з організаційно-виховної робити Васильченко Олена Олегівна та Антонова Галина Володимирівна а також заступник голови Студентської ради університету Кондаков Іван.

Також ми хотіли б сказати слова вдячності нашим спонсорам за їх підтримку, завдяки їм ми змогли організувати захід на досить високому рівні, переможці були відмічені достойними призами! Спонсори конкурсу «Хто крутіший» цього року: ресторан «FOROS», розважальний центр «Шторм», фотограф Anna Zazochka, cпа-салон «Maryland», «ART-quest», «ART подарунки», «РБ printe», «Jolly Day» та «Expert info». Дякуємо всім!

 

Прес-служба ТДАТУ