Вже другий рік поспіль студенти ТДАТУ мають можливість отримати разом із дипломом нашого університету диплом Університету Прикладних Наук Анхальт (Hochschule Anhalt, Anhalt University of Applied Sciences), що розташований у Німеччині.

Ця можливість з’явилась завдяки плідній співпраці між ТДАТУ та німецьким університетом, який славиться інноваційними підходами до навчання і високою якістю освіти. Тепер кращі студенти ТДАТУ мають змогу безкоштовно проживати та навчатися у країні Європейського Союзу, вдосконалювати знання німецької та англійської мов, отримувати додатковий професійний та життєвий досвід та знайомитися з культурою і традиціями Німеччини. Одна з яскравих перспектив – вивчати аспекти ведення бізнесу у країні, яка має великий досвід економічного зростання. Крім цього, участь у такій програмі надає студентам конкурентні переваги як на вітчизняному ринку праці, так і серед роботодавців Європейського Союзу та світової спільноти.

Отже, вітаємо студентів нашого університету Кармишову Наталію та Каленюка Сергія з тим, що вони успішно пройшли відбір за програмою «Подвійний диплом» для навчання в університеті Прикладних Наук Анхальт (Anhalt University of Applied Sciences)!

Можна з впевненістю сказати, що можливість участі у аналогічних програмах є безперечною перевагою навчання у Таврійському державному агротехнологічному університеті!

Прес-служба ТДАТУ