5 вересня до кафедри публічного управління, адміністрування та права Таврійського державного агротехнологічного університету завітав професор Бела Дьорен – експерт SES (Служба старших експертів).

Нагадаємо, що 19 липня цього року експерт SES вже відвідував наш університет для обговорення стратегічних пріоритетів розвитку навчального закладу у межах стратегії розвитку міста.

Цього разу для проведення зустрічі було запрошено кращих науковців двох провідних університетів міста Мелітополь: Таврійського державного агротехнологічного університету та Мелітопольського державного педагогічного університету ім. Б. Хмельницького.  Основною метою був обмін поглядами щодо налагодження співпраці із німецькими закладами вищої освіти, а саме Міжнародним Університетом прикладних наук (Гіссен), Гіссенським університетом ім. Ю. Лібіха, Технічним університетом (Хемніц).

Професор Бела Дьорен зазначив, що для успішного розвитку міста, необхідно створення нових робочих місць і залучення для цього амбітної молоді, а також досвідчених вітчизняних та іноземних науковців.  Саме при цій кооперації можна досягти успіху та процвітання не тільки рідного міста, а й держави в цілому.

 

Відділ міжнародних зв’язків