У 1995 році на Всесвітньому конгресі було прийнято рішення вважати 9 вересня Всесвітнім днем ​​краси. Це свято, засноване за ініціативи Міжнародного комітету з естетики та косметології. У цей день у світі особливо вітається все гарне, прекрасне, те, що приносить естетичне і моральне задоволення. Тому в багатьох містах і країнах саме 9 вересня повсюдно проводяться конкурси краси.

Ось і в місті Мелітополь 14 вересня, цього разу в лонг-барі “Точка J”, з нагоди Міжнародного дня краси, відбувся світський гламурний захід, присвячений презентації 12-го випуску журналу “Найкрасивіші жінки Мелітополя”,  незмінним спонсором якого є торгова марка “Мелітопольська черешня”. Як завжди, протягом усього вечора панувала надзвичайна атмосфера, яку перш за все створили учасниці проекту. На початку кожна з героїнь журналу пройшлася по червоній доріжці, позуючи перед камерами професійних фотографів і журналістів місцевих ЗМІ.

Кожна з прекрасних та чарівних мешканок нашого міста, яка потрапила в нинішній випуск “Найкрасивіші жінки Мелітополя”, на презентації отримала в подарунок примірник журналу і червону троянду.

Темою цього випуску журналу стала “Краса” і серед 27 мелітопольських красунь, кожній з яких був присвячений цілий розворот видання, в номінації “Красиві і успішні” була представлена гордість кафедри фізичного виховання і спорту ТДАТУ та університету в цілому – кандидат педагогічних наук, старший викладач ВЕРХОВСЬКА МАРИНА ВОЛОДИМИРІВНА.

Пишаємось і вітаємо з цією визначною подією Марину Володимирівну та бажаємо їй і в подальшому тримати цю планку на належній висоті!

 Артеменко В.В., голова СК “Таврія-Університет”