Профорієнтаційна робота у ТДАТУ є важливою частиною навчального процесу. Ми неодноразово підкреслювали, що це не лише допомагає учням визначитися з майбутньою професією, а й надає можливість їм ознайомитися зі спеціальностями, які пропонує наш університет.

В рамках цієї роботи 27 вересня 2018 року відбулась зустріч представників ТДАТУ із учнями 10-х та 11-х класів Василівського району Запорізької області. Зустрічі проводили доцент кафедри технічної механіки Бондаренко Л.Ю., ст. викладач кафедри «Технічний сервіс в АПК» Бондарь А.М. та психолог ТДАТУ Красуля Я.Г.

Викладачі нашого університету відвідали Дніпрорудненську гімназію «Софія», Дніпрорудненську СШ «Світоч», Дніпрорудненську СШ «Талант», а також Балківську ЗОШ та Орлянську ЗОШ. Була налагоджена співпраця із Дніпрорудненським професійним ліцеєм.

Як і у минулих випадках наголос було зроблено на дистанційних формах підготовки до ЗНО. Викладачі розповіли про отримання додаткових балів за участь у предметних олімпіадах з дисциплін, що включені до переліку ЗНО.

На завершення зустрічі учні отримали рекламно-інформаційні матеріали та запрошення відвідати День відкритих дверей Таврійського державного агротехнологічного університету.

Прес-служба ТДАТУ