Щорічно в перші дні жовтня в більш як 100 країнах світу святкують день вчителя,який був започаткований в 1994 році як Всесвітній день вчителя (World Teachers Day). Це професійне свято всіх вчителів, викладачів та працівників освіти – день в який відзначають роль вчителів, які несуть якісну освіту на всіх рівнях, а також їх безцінний внесок в розвиток людства.

Святкували День працівника освіти і в ЦКіД ТДАТУ. Розпочав ланку поздоровлень ректор університету Кюрчев В.М. За бездоганну працю та плідну науково-педагогічну діяльність Подяками та Почесними грамотами були нагородженні кращі викладачі університету.

Завітали на свято й гості – заступник мера м. Мелітополя, наш випускник Федоров І.С. З привітаннями та зачитуванням наказу по університету звернувся голова профспілкового комітету Андрущенко М.В. Грошовими премія були нагородженні співробітники ТДАТУ на суму більш ніж 306 000 гривень. Але на цьому подарунки не закінчились. Хорошим настроєм глядачів забезпечили колективи  ЦКіД. Феєричними танцями привітав всіх народний ансамбль танцю «Юність» – керівник  І.Лук’яненко. Запальними та енергійними були учасники танцювального колективу «Універ» – керівник В.Почерніна. Не поступалися своєю майстерністю і солісти вокально – хорового колективу «Music Land» С.Алєксєєв, Д.Пузанов, А.Безверхня та Р.Зануда, керівник – А.Щиголєва. Зворушливим був виступ солістки вокальної студіі «Дівойс» К.Черничко та найбільшими оплесками глядачі зустріли найменших учасників концерту хореографічний ансамбль «Веселі краплинки» – керівник Д.Олексенко.

Загалом гарним настроєм та позитивними емоціями гарантовано були забезпечені всі гості святкового заходу. Колектив ЦКіД приєднується до всіх привітань які лунали зі сцени і чекає нових зустрічей найближчим часом.

                                                                                          Культорганізатор Цвігун С.М.