«Бізнес-інкубатор ТДАТУ», який розпочав свою роботу минулого року, має на меті розвинути у студентів здібності, які допоможуть їм започаткувати власну справу, навчитись формувати команду та бути справжніми лідерами своєї справи.

У програмі бізнес-інкубатору – теоретична та практична допомога з економічних питань, маркетинг, облік та оподаткування, консультації провідних фахівців.

Цього року протягом жовтня-листопада учасники “Бізнес-інкубатору ТДАТУ” відвідали освітні семінари, які провели для них викладачі кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності.

В ході семінарів учасники «Бізнес-інкубатору ТДАТУ» розглянули аспекти організації та здійснення роздрібної та гуртової торгівлі, основи здійснення комерційної діяльності посередницьких підприємств, форми торгівлі, опрацювали власні проекти стосовно застосування знань зі здійснення торговельної діяльності. Слухачі дізнались про підходи до оцінки ефективності бізнесу, можливі джерела фінансування проекту, а також підходи до запровадження інновацій у бізнесі та оцінки ризиків проекту.

Окремі семінари були присвячені організаційним та фінансовим аспектам соціального підприємництва.

Таким чином, учасники проекту змогли вкотре отримати підтримку для втілення власних ідей та мрій у життя.