DSC_002820 листопада до нашого університету завітала німецька  делегація від асоціації  «APOLLO».

«АPOLLO» (Асоціація зі співробітництва в галузі сільського господарства, екології та розвитку села у Східній Європі) починаючи з 1991 року, бере участь в студентському обміні між східною Європою і Німеччиною, встановлює і підтримує контакти між університетами цих країн в галузях сільського господарства, біології, географії та геології.

Під час візиту відбулася зустріч гостей зі студентами ТДАТУ, на якій, вони розповіли про напрями діяльності організації.

В рамках  проекту, «APOLLO» щорічно запрошує на практику українських студентів сільськогосподарських університетів.

Керівник асоціації  Крістіна Бенекке розповіла:

«Мета нашої роботи – побудувати базу для співробітництва в аграрному секторі між Німеччиною та Східною Європою. Для цього потрібні молоді спеціалісти з міжнародним досвідом. Однак у простого студента зі Східної Європи мало можливостей потрапити за кордон. Наші ж програми дають однакові шанси для всіх. Участь у програмах абсолютно безкоштовна для студентів».

В рамках перебування німецької делегації було проведено конкурсну співбесіду із студентами.  5 кандидатів, які проходили співбесіду, були добре підготовлені, мали велике бажання прийняти участь у програмі та дуже сподобалися нашим гостям.

Ми з великим нетерпінням очікуємо на результати співбесіди та дуже сподіваємося, що наші студенти отримають шанс прийняти участь у програмі від «APOLLO»!

Відділ міжнародних зв’язків