Наприкінці листопада в ТДАТУ за ініціативи студентської ради університету у зв’язку з закінченням терміну обрання ініційовано процедуру оновлення складів студентських рад всіх рівнів, представництва студентів у складах вчених рад та конференцій трудових колективів факультетів і університету шляхом проведення прямих таємних виборів. Початковим етапом цього процесу є проведення студентських конференцій.

26 листопада 2018 року відбулась конференція щодо виборів у студентське самоврядування факультету «Інженерії та комп’ютерних технологій» ТДАТУ. На цій конференції були присутні делегати від кожної групи та представники студентського активу факультету.

Розглядались наступні питання:

1) Про вибори СТУДЕНТСЬКОЇ РАДИ ФАКУЛЬТЕТУ ІКТ ТДАТУ (голова факультету, його заступники, секретар, голови секторів).

2) Про обрання виборних представників з числа студентів до складу ВЧЕНОЇ РАДИ ФАКУЛЬТЕТУ ІКТ ТДАТУ.

3) Про обрання виборних представників з числа студентів до складу КОНФЕРЕНЦІЇ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ ФАКУЛЬТЕТУ ІКТ ТДАТУ.

4) Про затвердження складу «ТИМЧАСОВОЇ ВИБОРЧОЇ КОМІСІЇ – ГРУПИ СТУДЕНТСЬКОГО АКТИВУ ФАКУЛЬТЕТУ З ПРОВЕДЕННЯ ПРЯМОГО ТАЄМНОГО ГОЛОСУВАННЯ НА ФАКУЛЬТЕТІ».

5) Про обрання з числа студентів факультету ДЕЛЕГАТІВ НА КОНФЕРЕНЦІЮ СТУДЕНТІВ ТДАТУ.

6) Про висування виборних представників з числа студентів факультету ІКТ до складу ВЧЕНОЇ РАДИ ТДАТУ.

7) Про висування виборних представників з числа студентів факультету ІКТ до складу КОНФЕРЕНЦІЇ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ ТДАТУ.

8) Про висування виборних представників з числа студентів факультету ІКТ до складу СТУДЕНТСЬКОЇ РАДИ ТДАТУ.

9) Про висування представників з числа студентів факультету ІКТ до складу «УНІВЕРСИТЕТСЬКОЇ ТИМЧАСОВОЇ ВИБОРЧОЇ КОМІСІЇ З ПРОВЕДЕННЯ ПРЯМОГО ТАЄМНОГО ГОЛОСУВАННЯ В УНІВЕРСИТЕТІ».

10) Про висування представників з числа студентів факультету ІКТ до складу Контрольно-ревізійної комісії Студентської ради ТДАТУ.

Присутнім видали посвідчення делегата, завдяки йому вони голосувати (підтримую, не підтримую, утримався). Більшістю голосів на конференції були позитивно вирішенні всі питання порядку денного.

Інформацію надано: Катерина Кремнєва – голова інформаційного сектору факультету ІКТ