DSC07620_crop4x6Учасники «Бізнес-інкубатору ТДАТУ» презентували власні бізнес-проекти на заході Startup-Fest, який відбувся у м. Запоріжжя 30 листопада-1 грудня. Організаторами заходу виступили Запорізька міська рада та виконком ради, Запорізька торгово-промислова палата, Регіональний фонд підтримки підприємництва в Запорізькій області, при активному сприянні Запорізької обласної державної адміністрації.

Учасники БІ-ТДАТУ представили на конкурс 4 бізнес-проекти. Кожен з проектів потрапив до бази бізнес-планів, які є інвестиційно привабливими для потенційних партнерів. Два з представлених проектів увійшли до фіналу, тож його розробники – Анастасія Радченко та Андрій Суховецький мали змогу публічно презентувати власні доробки прискіпливій команді експертів під час марафону стартапів.

Проекти були позитивно оцінені фахівцями, а автори отримали корисні поради щодо їх реалізації на практиці.

Крім того, учасники проекту мали змогу відвідати корисні майстер-класи та послухати виступи фахівців з маркетингу, бізнес-планування та інтернет-бізнесу, ознайомитись із досвідом реалізації стартапів та подивитись презентації сучасних технологій.

Керівники БІ-ТДАТУ Коноваленко А.С. та Болтянська Л.О. поділились з експертами досвідом роботи «Бізнес-інкубатору ТДАТУ» та мали змогу обговорити перспективні напрями подальшої роботи.