20190112_091312 (1)Впродовж двох тижнів у спортивному залі ДЮСШ №3 кипіли футбольні пристрасті, адже матчі чемпіонату міста з футзалу вже давно стали неабиякою подією у спортивному житті Мелітополя. Взяла учать в турнірі й студентська команда нашого університету.

На попередньому етапі студенти зіграли в нічию з «Локомотивом» (1:1), перемогли команду «Профі» (2:1) та ФК «Костянтинівка» (4:1). Це дозволило команді увійти до вісімки сильніших та боротися за призові місця. До речі, за «Профі» виступали гравці, які перебувають на контрактах у професіональних командах країни, наприклад, Євген Протасов (ФК «Олександрія»), Денис Янаков (ФК «Арсенал» Київ).

У фінальній частині турніру студенти ТДАТУ перемогли «Чехоград» (5:2), «Прометей» (2:0), «Мотор» (3:1), «Мелітопольську черешню» (3:0), НАТ (3:1), «Литейний» (3:1) і стали переможцями чемпіонату. Начальник управління молоді та спорту Мелітопольської міської ради Андрій Жорняк вручив команді почесну грамоту, кубок, медалі за 1 місце та грошовий подарунок. Гравець нашої команди Віктор Золотухін став кращим нападником чемпіонату.

Перемогу кували студенти Підгородецький Ілля (ІКТ), Роік Євген (МТФ), Ярмошенко Владислав (ЕФ), Гецко Руслан (АТЕ), Семенов Кирило (ІКТ), Коротун Олег (ЕФ), Мітін Максим (АТЕ) та випускники Новіков Олександр, Пастушенко Іван, Золотухін Віктор.

Вітаємо нашу команду та бажаємо подальших перемог!

За матеріалами:тренер студентської команди з футзалу

ст. викладач кафедри ЦБ Зоря М.В.