11-12 січня 2019 року на базі кафедри фізичного виховання і спорту нашого університету відбулися перші спортивні змагання в цьому році для борців вільного стилю – Чемпіонат Запорізької області серед чоловіків до 23 років та Чемпіонат Запорізької області серед жінок.

Всього в Чемпіонаті області взяли участь 159 атлетів з 10 команд усіх міст і сіл Запорізької області області, де розвивається цей видовищний та емоційний вид спорту. Це були престижні відбіркові змагання – їх переможці вирушили на чемпіонат України, який буде проходити з 15 по 18 січня в м. Хмельницький.

І знову збірна команда ТДАТУ з вільної боротьби на чолі зі своїм незмінним заслуженим тренером України, викладачем кафедри фізичного виховання і спорту ТДАТУ АБДУЛЛАЄВИМ АЛТАЄМ КАРАМ ОГЛИ, посіла перше підсумкове місце (4 “золота” і 4 “срібла” у 8 вагових категоріях), виборовши своє наполегливістю та майстерністю почесне право представляти ім’я ТДАТУ та весь Запорізький край на Чемпіонаті України.

Список наших переможців:

Кисельова Катерина (КМС, студентка факультету економіки та бізнесу, 31 ПТ) – І місце у ваговій категорії до 72 кг;

Урсу Олександр (МС, студент механіко-технологічного факультету, 12 САІ) – І місце у ваговій категорії до 61 кг);

Дехтяренко Руслан (КМС, студент енергетичного факультету, 21 ЕЕ) – І місце у ваговій категорії до 92 кг;

Білошицький Іван (КМС, студент факультету інженерії та комп’ютерних технологій, 21 ГМ) – І місце у ваговій категорії до 125 кг;

Андрєєв Євгеній (студент факультету економіки та бізнесу, 11 ПТ) – ІІ місце у ваговій категорії 57 кг, виконавши вперше спортивне звання “Кандидат в майстри спорту”;

В’юнік Герман (студент факультету агротехнологій та екології, 11 АГ) – ІІ місце у ваговій категорії 61 кг;

Аянот Андрій (КМС, студент механіко-технологічного факультету, 22 АІ) – ІІ місце у ваговій категорії 74 кг;

Сверіденко Данило (КМС, студент факультету агротехнологій та екології, 21 АГ) – ІІ місце у ваговій категорії до 92 кг.

Спортивний клуб “Таврія-Університет” щиро вітає наших переможців і тренера із заслуженою перемогою, та бажає міцного здоров’я, щастя, радості, сонячних днів у житті, бадьорості духу і “золотих” перемог в майбутньому!

СК “ТДАТУ-Університет”