IMG_0059Святкуєте ви День закоханих чи ні, в будь-якому випадку 14 лютого в університеті, протягом усієї великої перерви неможливо було пройти повз сюрпризів, підготовлених студентами. Багато з них почали готуватися до святкування заздалегідь, щоб влаштувати нам незабутнє свято. Ось що саме відбувалося в нашому рідному університеті в День святого Валентина:

У холі ЦКіД Таврійського державного агротехнологічного університету Студентський Комітет ТДАТУ підготував для всіх яскраву фотозону. Можна було прийти разом зі своєю другою половинкою та зробити романтичне фото на згадку про цей день. Студентам був наданий шанс виграти мегакрутий приз для романтичного побачення від Студентського комітету ТДАТУ.

Крім цього, у 1,2,5 корпусі ТДАТУ проходила акція від Профбюро. Студенти писали привітання, та фотографувалися з тематичним плакатом, щоб викласти фото в соцмережу з відміткою @profcom_tdatu та гарантовано отримати солодкі призи.

У холі 2 корпусу факультет економіки та бізнесу разом з енергетичним факультетом вирішили влаштувати святкову велику перерву! Вони вигадали безліч цікавих конкурсів.

13 лютого були оголошені підсумки фотоконкурсу від факультету “Інженерії та комп’ютерних технологій”. Були нагороджені 4 пари закоханих, яких об’єднав наш університет.

Механіко-технологічний факультет також підготував для всіх сюрприз. Від імені їхнього  факультету всіх вітав обіймами веселий Міньйон.

Факультет Агротехнологій та екології пропонував усім охочим сфотографуватися з їх купідоном та витягти побажання зі скриньки.

  Шановні закохані!

У день всіх закоханих вітаємо всі пари будь-якого віку. Бажаємо щастя, веселощів, турботи, затишку. Нехай цей день для одних стане прекрасним початком довгих відносин, а для інших чудовим їх продовженням. Нехай ангели любові слідують за вами та не відпускають ні на хвилину.

Голова інформаційного сектору факультету ІКТ Кремнєва Катерина