5233847922 лютого 2019 року на запрошення керівництва ТДАТУ відбулася зустріч у вигляді “круглого столу” з директорами та представниками шкіл І – ІІІ ступенів м. Енергодар Запорізької області. На засіданні обговорювалися особливості навчання у Таврійському державному агротехнологічному університеті.

Серед запрошених гостей були представники Управління освіти Енергодарської міської ради, Науково-методичного центру управління освіти, ЗОШ №2 та №7,багатопрофільної гімназії «Гармонія», навчально-виховного комплексу №1, 6 та № 9, багатопрофільного ліцею.

Університет представляли – ректор, д.т.н., професор, член-кореспондент НААН України Кюрчев В.М.; проректор з НПР, к.т.н., доцент Ломейко О.П., а також декан енергетичного факультету завідувач кафедри електротехнологій і теплових процесів д.т.н, професор Назаренко І.П.; завідувач кафедри електроенергетики і автоматизації д.т.н., професор Діордієв В.Т.; завідувач кафедри електротехніки і електромеханіки імені професора В.В.Овчарова; к.т.н., доцент Квітка С.О. та інші представники кафедр, які займаються профорієнтаційною діяльністю. Студентів університету представляв Сідельников Богдан Юрійович (студент 2-го курсу енергетичного факультету).

Роботу “круглого столу” розпочав ректор університету. Насамперед, він відзначив вагому роль університету у системі вищої освіти півдня України та наукові, методичні та освітні досягнення, що підтверджуються визнаними міжнародними та національними рейтингами. ТДАТУ – один з найпотужніших освітніх центрів, який дає студентам якісні професійні знання у відповідності з вимогами сучасних стандартів освіти. Університет може надати необхідні професійні навички за широким переліком спеціальностей, які затребувані у всіх галузях економіки країни.

У рамках візиту для освітян була проведена екскурсія. Гості побували в музеї університету, навчальних аудиторіях, комп’ютерних класах, побачили навчальне обладнання різних кафедр.

Наприкінці ознайомчої поїздки її учасники подякували керівництву ТДАТУ за змістовну презентацію університету, а ректор, у свою чергу, подякував колегам-освітянам за зацікавленість у спільній плідній роботі із розбудови української освіти на сучасних засадах.

За матеріалами: енергетичного факультету