11 березня  випускникам факультету “Інженерії  та комп’ютерних технологій” Таврійського державного агротехнологічного університету урочисто вручили дипломи магістра. Ректор університету д.т.н., професор Володимир Миколайович Кюрчев звернувся з вітальним словом до випускників, їх батьків та викладачів. Він привітав всіх присутніх із закінченням нашого навчального закладу, побажав  магістрам подальшого розвитку та гордо нести звання випускника Таврійського державного агротехнологічного університету.

Декан факультету ІКТ к.т.н., доцент Олександр Олександрович Вершков та заступник декана к.т.н., доцент Ірина Вікторівна Пихтєєва виступили з вітальною промовою та зачитали останній, для тепер вже колишніх студентів, наказ. Далі відбулося урочисте вручення дипломів магістра. Їх отримали 80 випускників магістратури спеціальності  „Галузеве машинобудування” та “Комп’ютерні науки”.

За здобутки у навчанні почесні грамоти від декана та сувеніри на згадку отримали: Станіслав Десятов (він також отримав почесну грамоту від Профбюро ТДАТУ), Іван Кондаков, Ілля Підгородецький, Олексій Рябінський, Олександра Шпильова, Андрій Юстус, Марина Волкова, Павло Заболоцький, Артем Антоненко, Владислав Гарнага та Роман Дєдушев. Зі словами вдячності від усіх випускників-магістрів факультету ІКТ виступив випускник 21 МБ ГМ Станіслав Десятов.

Шановні випускники вітаємо з довгоочікуваною подією – отриманням диплома! Бажаємо, щоб ті труднощі, які вже подолані, були максимальними в житті, а на вашому шляху зустрічалися тільки успіх, удача і процвітання! Бажаємо досягти поставлених цілей, не зупинятися перед перешкодами і завжди бути впевненими у своїх силах!

Катерина Кремнєва, 

голова інформаційного сектору факультету ІКТ