20х30Минулого тижня, на запрошення кафедри машиновикористання в землеробстві, було проведено “круглий стіл” з 12 директорами шкіл та 3 представниками відділу освіти Нікольського району Донецької області стосовно особливостей навчання у Таврійському державному агротехнологічному університеті.

На цій зустрічі були обговорені питання щодо особливостей вступу випускників шкіл до нашого університету та проведені заходи по підвищенню іміджу університету.

Університет представляли – ректор Кюрчев В.М.; завідувач кафедри МВЗ – проф. Надикто В.Т.; начальник відділу профорієнтації та довузівської підготовки – Циновська Т.Т.; а також інші представники кафедри МВЗ, які займаються профорієнтаційною діяльністю. Студентів університету представив Сумятін Станіслав (студент 2-го курсу механіко-технологічного факультету).

Знайомство з університетом гості розпочали з презентації особливостей навчального процесу на кафедрі МВЗ, як однієї з випускових кафедр механіко-технологічного факультету ТДАТУ.

Робота “круглого столу” пройшла в теплій та дружній атмосфері, ректор університету Кюрчев В.М. відповів на найбільш важливі питання щодо навчання та працевлаштування студентів університету. Зокрема було зроблено окремий акцент на можливості навчання випускників за бюджетні кошти за освітньою програмою «Агроінженерія».

Екскурсію університетом провела начальник відділу профорієнтації та довузівської підготовки Циновська Т.Т. Гості побували в навчальних аудиторіях де ознайомилися з матеріально технічним забезпеченням кафедр ТДАТУ.

В результат зустрічі її учасники подякували за запрошення та змістовну презентацію університету. Ректор та колектив кафедри МВЗ подякували гостям за прийняте запрошення та домовилися про подальшу плідну співпрацю шкіл Нікольського району з Таврійським державним агротехнологічним університетом.

За матеріалами факультету МТ