27 березня 2019 року в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу відбулась  конференція присвячена підведенню підсумків конкурсу–захисту студентських наукових робіт з галузі «Нафтова та газова промисловість».

Сьогодні – це одна з найбільш обговорюваних галузей важкої індустрії та основа світового паливно-енергетичного балансу. Саме тому студенти мали можливість представити своє бачення проблем, шляхів їх вирішення та перспектив роботи нафтогазової галузі.

На цьому конкурсі було представлено 56 наукових робіт з 32 навчальних закладів України. Серед учасників конкурсу – студенти з таких провідних ЗВО, як Національний університет «Львівська політехніка», Харківський політехнічний інститут, НТУ «Дніпровська політехніка», Одеський національний політехнічний університет, НТУ «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Національний авіаційний університет, та з інших навчальний закладів України.

Студенти ІІІ курсу енергетичного факультету ТДАТУ Струков В.С. і Риженко О.І. представили на конкурс студентську наукову роботу на тему: «Результати експериментальних досліджень біопаливних композицій оброблених електрофізичними методами» (науковий керівник – доцент Кушлик Р.В.)

За результатом конкурсу Струков В.С. і Риженко О.І. були нагороджені дипломом ІІ ступеня за зайняте ІІ місце у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт.

Деканат енергетичного факультету і колектив кафедри ЕТіТП  щиро вітають конкурсантів з нагородою і бажають  подальших успіхів у науковій роботі.

За матеріалами: к.т.н., доц. Кушлик Р.В.