З 26 по 28 березня у Вінницькому національному аграрному університеті проходив ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності “Агрономія”.

В фіналі конкурсу прийняли участь 34 студенти з 16 аграрних навчальних закладів України, серед яких учасником був і студент ТДАТУ Калінін О.В. зі своєю науковою роботою на тему: “Продукційний процес гороху сорту Оплот за дії органічних біостимуляторів” (науковий керівник, к.с.г.н., завідувач кафедри плодоовочівництва, виноградарства та біохімії Колесніков М.О.).

Після приїзду учасників фіналу конкурсу, гостинні господарі провели екскурсію по Вінницькому НАУ. На наступний день представницьке жюрі до складу якого входили викладачі факультету агрономії та лісівництва ВНАУ, декани агрономічних факультетів інших закладів. Від Таврійського ДАТУ у роботі жюрі прийняла участь декан факультету агротехнології і екології, к.с.г.н. Іванова І.Є..

Теми представлених на конкурс наукових робіт були актуальними та викликали зацікавленість всіх присутніх, які оцінили високий рівень підготовки та викладення матеріалу кожної роботи. Для учасників конкурсу було організовано відвідування відомого музею-садиби М.І. Пірогова, людини, яка була новатором у медицині, а саме- в хірургії. А також, було відвідано Вінницький краєзнавчний музей, в якому студенти мали змогу більш детально поянайомитися з історією Вінницької області. Урочисте нагородження переможців відбулося 28 березня.

За підсумками конкурсу, Калініна Олега було нагороджено дипломом III ступеню.

Вітаємо Олега з заслуженою перемогою!

За матеріалами

кафедри плодоовочівництва,

виноградарства та біохімії