Якщо театр починається з вішалки, то заклад освіти – з дня відкритих дверей. Тому, керівництво ВСП «Новокаховський коледж ТДАТУ» вирішило провести не просто день а цілий тиждень відкритих дверей. З 25 по 29 березня цей навчальний заклад зустрічав гостей.

Адміністрація та викладачі коледжу підготували для учасників цьогорічної зустрічі різноманітні заходи: усі абітурієнти мали можливість відвідати майстер-класи з різних спеціальностей та наочно ознайомитися з особливостями майбутньої професії. Члени студради допомагали абітурієнтам зареєструватися. Після реєстрації відбувалася екскурсія коледжем, під час якої абітурієнти знайомились зі спеціальностями.

Кожна циклова комісія намагалася якомога найяскравіше представити абітурієнтам спеціальності. Так, циклова комісія економічних дисциплін продемонструвала майстер-клас «Дослідження ринку шоколаду», під час якого відвідувачі куштували три види шоколаду і робили оцінку зразків даної продукції, оцінку конкурентів та розробляли рекомендації, щодо товару-новинки. Абітурієнти, які віддали перевагу агроінженерним дисциплінам, завітали до лабораторії інтерактивних технологій та лабораторії сільськогосподарських машин.

Під час екскурсії викладачі ознайомили гостей з історією коледжу, його традиціями і досягненнями. Розповідали про потужний викладацький склад, багаторазові перемоги студентів у конкурсах, олімпіадах та наукових конференціях. Відвідали абітурієнти і приймальну комісію, де отримали роз’яснення про особливості вступної кампанії 2019 року.

Завершальною позицією була концертна програма, яка продемонструвала, що студенти Новокаховського коледжу не тільки здобувають освіту та обрану спеціальність, а й розвивають свої таланти та здібності.

 За матеріалами: ВСП Новокаховський коледж ТДАТУ Новини з коледжів