В Харківському державному університеті харчування та торгівлі з 10 по 12 квітня проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю 181 «Харчові технології».

В цьому інтелектуальному марафоні прийняли участь 58 студентів 2-4 курсів з 24 закладів вищої освіти України. Таврійський державний агротехнологічний університет представляв студент 2 курсу спеціальності «Харчові технології» Олександр Сокот. Він успішно впорався з конкурсними завданнями та показав глибокі знання з таких дисциплін, як «Харчові  технології», «Теоретичні основи харчових технологій», «Контроль якості харчової продукції», «Метрологія, стандартизація, сертифікація і управління якістю», «Процеси і апарати харчових виробництв».

Олександр Сокот здобув на Олімпіаді 3 призове місце і отримав диплом переможця. Кафедра Харчових технологій та готельно-ресторанної справи вітає Олександра  з перемогою, бажає йому подальших успіхів і наукових досягнень!

Організаторам олімпіади колектив кафедри ХТГРС висловлює щиру подяку за високий професіоналізм, доброзичливу атмосферу і гостинність!

 За матеріалами: к.с.-г.н., доц. Жукова В.Ф.