23 серпня з 9-й ранку на площі Перемоги стартували урочисті заходи, присвячені Дню прапора та Дня Незалежності. Тут зібралися представники трудових колективів міських підприємств та навчальних закладів міста, керівництво міста, співробітники управлінь виконкому. Взяла участь у святі і делегація Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра  Моторного.

28-ту річницю Незалежності України та День державного прапора в Медовому місті відзначали з особливою пишністю: з Запорізьким військовим оркестром 55-й артбригади, народним ансамблем бандуристів «Джерела», хореографічними постановками.

В цьому році до цих важливих державних свят керівництво міста підготувало прекрасний проект.  Тепер в центрі Мелітополя на найвищому флагштоці в Запорізькій області завжди буде гордо майоріти прапор нашої країни.

Вітання з державними святами лунали від народного депутата Україні Сергія Мінька, голови облради Григорія Самардака, секретаря міськради Романа Романова та керівництва району.

Після виступів офіційних осіб, духового і військового оркестрів, а також нагороджень військовослужбовців, в небо злетіли жовто-сині букети кульок. Завершилися урочистості покладанням квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку та меморіалу загиблих військовослужбовців в боротьбі за незалежність України.

Денис Водоп’янов, начальник РВВ «Агро Таврія»