24 жовтня свій 87-й День народження відсвяткував механіко-технологічний факультет Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного. Він народився разом з навчальним закладом – Мелітопольським інститутом механізації сільського господарства в далекому 1932 році, тому його історія невіддільна від історії ТДАТУ.

За роки своєї історії факультет дав путівку в життя тисячам фахівців. Зараз він є одним з найбільших в Україні і налічує 7 спеціалізованих кафедр, на яких працюють понад ста викладачів, серед них багато докторів, професорів, кандидатів наук, доцентів.

З нагоди Дня народження механіко-технологічного факультету в холі Центрального корпусу відбулось свято. На великій перерві кожен, хто прийшов привітати МТФ з Днем народження, мав чудову можливість взяти участь у ярмарку, сфотографуватися з веселим аніматором та особисто написати побажання факультету на символічному сердечку, за що отримати у подарунок смачну цукерку. Охочих це зробити виявилося чимало, вже за декілька хвилин інсталяція була переповнена сердечками. День народження Механіко-технологічного факультету пройшов гучно та весело.

Денис Водоп’янов, начальник РВВ «Агро Таврія»