1212121212На виконання рішення Уряду щодо запровадження режиму надзвичайної ситуації на всій території України до 24 квітня 2020 року та запобігання поширення коронавірусної інфекції COVID 19 на території університету,

НАКАЗУЮ:

  1. Проректору з АГР РИЖКОВУ О.М. закрити входи до навчальних корпусів № 1, № 2, № 9 та прохід біля корпусу № 1 зі сторони проспекту
    Б. Хмельницького.
  2. Дозволити співробітникам університету вхід та в’їзд транспорту на територію університету виключно зі сторони вулиці Університетської.
  3. Співробітникам університету вхід на територію університету дозволяється тільки при наявності медичної маски.
  4. Зобов’язати усіх співробітників університету при вході або в’їзді на територію університету, в тому числі працівників корпусу № 8 і кафедри фізичного виховання і спорту проходити термометрію у пропускному пункті чергового (в’їзд на територію університету зі сторони вулиці Університетської, навчальний корпус № 7).
  5. Лікарю медичного пункту МОСКАЛЬОВІЙ Л.А. забезпечити процедуру термометрії співробітників університету з реєстрацією температури у відповідному журналі.
  6. Комендантам гуртожитків зобов’язати здобувачів вищої освіти, які мешкають у гуртожитках, проходити термометрію у медичному пункті університету.
  7. Проректору з АГР РИЖКОВУ О.М., службі охорони університету та черговим корпусів заборонити на період дії карантину допуск сторонніх осіб та відвідувачів на територію університету.
  8. За невиконання цього наказу передбачається цивільно-правова, дисциплінарна (в т.ч. звільнення з роботи), адміністративна та кримінальна відповідальність.
  9. Контроль за виконанням покласти на проректора з АГР
    РИЖКОВА О.М та тимчасово виконуючого обов’язки проректора з АГР ОВЧИННІКОВА В.Б.