34131День сміху, День дурнів – всесвітнє свято, що відзначається 1 квітня у багатьох державах та країнах.

День дурня не визнаний офіційним святом, але це не заважає громадянам різних країн веселитися в цей день і розігрувати один одного. Де саме з’явилася традиція жартувати в перший квітневий день, точно не встановлено. За одними джерелами День сміху зародився у Франції після переходу на Григоріанський календар і перенесення дати зустрічі Нового року з 1 квітня на 1 січня. Люди, що вбиралися в квітні у новорічні костюми, виглядали безглуздо. Над ними всі жартували і називали дурнями.

Примітно, що сварки з цього ніхто не веде, вважаючи за краще веселитися і сміятися 1 Квітня так, щоб вражень вистачило на рік вперед.

Як би там не було, свято Дурня відмічається сьогодні дуже весело! Особливо його відмічають ті люди, чиї життя та діяльність пов’язані зі гумором!

Любі мої КВНщики!!! Теперішні команди та всі ті хлопці й дівчата, які зі задоволенням виходили на сцену нашого закладу освіти протягом майже 30 років! Учасники збірних команд «Молочная река», «Ребята из ТГАТА», «УТ-1», які прославляли його по всій країні! Вітаю вас зі святом сміху, добра та позитиву!

Нажаль, ситуація в країні та світі перешкодила проведенню сьогодні фінальної гри за Кубок ректора ТДАТУ ім. Дмитра Моторного!

Гра обов’язково відбудеться за більш сприятливих обставин!

Хочу привітати також команду механіко-технологічного факультету «Тіро4ki» з 10-річчям! Ми обов’язково відсвяткуємо ваш ювілей разом на рідній сцені!!! Адже 10 років буде цілий рік!!!

Вітаю усіх студентів та викладачів, хто постійно приходять на ігри Відкритої ліги КВН «Кубок Таврії»!

Головне – здоров’я!!! Все інше обов’язково буде!!!

З повагою, керівник клубу КВК університету

Олена Васильченко