fae97f5c5899174e68b2e0e9d7b8a5821 квітня розпочала роботу I Міжнародна науково-практична інтернет-конференція “Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі”, яка проходить на базі кафедри “Технічний сервіс та системи в АПК”.

В конференції приймають участь співробітники закладів вищої освіти, науково-дослідних установ, здобувачі наукових ступенів, докторанти, аспіранти, магістранти та студенти, фахівці і керівники сільськогосподарських та переробних підприємств АПК різної організаційно-правової форми, працівники державного управління, освіти та місцевого самоврядування, всі, кого цікавить проблематика технічного забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі.

Інтернет-конференція працює за наступними напрямами:

  1. Сучасний стан, тенденції та перспективи розвитку інноваційних технологій в агропромисловому комплексі.
  2. Техніко-технологічне забезпечення виробництва та переробки продукції рослинництва та тваринництва.
  3. Використання вітчизняного і зарубіжного досвіду у запровадженні інноваційних технологій в агропромисловому комплексі.
  4. Новації у технічному сервісі машин та обладнання агропромислового комплексу. Сертифікат
  5. Енергозбереження і відновлювальні джерела енергії в технологіях АПК, екологія та охорона природних ресурсів.

Матеріали, які вже надіслано для участі в конференції, викладено  на сайті конференції для обговорення, їх можна переглянути за посиланням. Для того, щоб прийняти участь в обговоренні необхідно на цій сторінці перейти за активним посиланням Обговорення матеріалів конференції та зареєструватись. Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь в конференції. Детальніше за посиланням.

Наталія Болтянська, к.т.н.,

доцент кафедри “Технічний сервіс та системи в АПК”