Науковці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного постійно публікують свої дослідження у закордонних виданнях.  Це дає можливість ознайомитися з науковими дослідженнями наших викладачів широкому колу вчених інших держав. Як результат, – нові знайомства та наукова співпраця на державному рівні.

Викладачами кафедри Обладнання переробних і харчових виробництв імені професора Ф.Ю. Ялпачика д.т.н., доцентом Кирилом Самойчуком та к.т.н., доцентом Надією Паляничкою було опубліковано статтю у закордонній колективній монографії «Modern engineering research: topical problems, challenges and modernity»:

Samoichuk K. O., Palianychka N. O. Impulse milk homogenisation: Collective monograph / Modern engineering research: topical problems, challenges and modernity. – Prague, Czech, Riga: Izdevnieciba “Baltija Publishing”, 2020. P. 460–479.

У монографії приведені результати наукових досліджень технічних наук більш ніж двадцяти науковців та викладачів з різних країн.

Монографія рекомендована вченим, викладачам, аспірантам, студентам та іншим категоріям читачів, що мають відношення до технічних наук.

Голова редакційної колегії колективної монографії:

Войтех Петрачек, доктор технічних наук, професор, ректор Чеського технічного університету у Празі.

Науковці Таврійського ДАТУ висловлюють подяку колегам за можливість представити свої дослідження в монографії, опублікованій у країні Європейського Союзу. Та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

Кирило Самойчук, Надія Паляничка;

доценти кафедри ОПХВ імені професора Ф.Ю.Ялпачика