Кирилл ДудаВиробнича практика студентів механіко-технологічного факультету ТДАТУ підходить до свого завершення. Згідно календарного плану її проходили студенти спеціальності 133 «Галузеве машинобудування», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Конструювання та технології машинобудування».

Протягом місяця майбутні інженери-конструктори та інженери-технологи підтверджували свої теоретичні знання на промислових підприємствах міста. Серед них: «Руслан-Комплект», ТОВ «Магістральний дизель» і АТ «Гідросила МЗТГ».

В перші дні практики були обговорені організаційні питання. Через оголошений карантин, студенти разом зі своїм куратором Оленою Михайленко спілкувались з керівником практики від університету Людмилою Чернишовою завдяки платформі ZOOM. Зниження карантинних заходів дозволило практикантам працювати на підприємствах.

На підприємстві «Гідросила МЗТГ» проходили практику: Кирило Дуда, Владислав Кухленко та Дмитро Євтушенко. ТОВ «Магістральний дизель» обрали В’ячеслав Польовий, Ілля Банецький та Богдан Духнич, а на підприємстві «Руслан Комплект» – студенти ТДАТУ: Олександр Созінов, Олексій Лобода та Валерій Ляшенко. Майбутні фахівці працювали у конструкторських бюро та безпосередньо у цехах.

Редакційно-видавничий відділ,
за поданням ст. викладача кафедри ТМ та КП ім. професора В.М.Найдиша
Олени Михайленко