Дорогі першокурсники! Вітаю вас на початку нового життєвого шляху, яким упродовж кількох років ми йтимемо разом! Радий, що ви обрали один із найкращих закладів вищої освіти півдня України — Таврійський державний агротехнологвчний університет імені Дмитра Моторного. І водночас радію, що наш ТДАТУ поповнився талановитою молоддю.

Нажаль, цей рік, через пандемію коронавірусу, обіцяє бути складним, однак, я вірю, що спільними зусиллями ми подалаємо всі перешкоди. З року в рік Таврійський ДАТУ робить усе, щоб наші студенти здобували якісну освіту, набували актуальних знань, з якими у майбутньому зможуть гідно реалізуватися у професійній діяльності.

У ТДАТУ є всі передумови, щоб не лише здобути освіту європейського зразка, а й всебічно розвивати свої таланти у громадській роботі, творчості, спорті. Упевнений, що роки навчання в Університеті стануть для вас потужним трампліном у майбутнє. Окрім основної спеціальності, ви матимете шанс здобувати освіту за програмою подвійних дипломів у Німеччині, Великій Британії, Польщі… Також – практикуватися за кордоном на найпотужніших підприємствах світових масштабів.

Бажаю кожному з вас знайти себе в нашій великій родині ТДАТУ. Сміливо мрійте, будьте амбітні, складайте далекоглядні плани. Нехай роки у Таврійськогму державному агротехнологічному університеті імені Дмита Моторного стануть для вас захопливі й цікаві, щоб після завершення навчання ви сказали: моє життя змінив ТДАТУ. Адже … саме тут … твоя мрія!

Володимир Кюрчев,
ректор ТДАТУ