Студенти ВСП «Ногайський фаховий коледж ТДАТУ» спеціальності «Агрономія» відвідали ПСП «Приморський».Це єдине господарство в районі, яке зберегло та розвиває племінне тваринництво. Тому здобувачі освіти саме тут проходять навчальну практику «Основи тваринництва та бджільництва».

Під керівництвом викладача коледжу Наталії Волкової та головного зоотехніка Олени Горєлкіної у формі екскурсій та виконання окремих видів технологічних операцій студенти вивчають умови догляду, утримання і годівлі поголів’я великої рогатої худоби та свиней, знайомляться зі структурою їх раціону.

Окрему увагу було приділено вивченню новітньої технології зберігання силосу та сінажу у герметичних полімерних рукавах. Здобувачі освіти відвідали фуражний цех, ознайомилися з технологією приготування кормосумішей. Технік штучного осіменіння Андрій Джуган допоміг студентам в оволодінні практичних навичок штучного осіменіння. Зоотехнік Наталя Міначева ознайомила з особливостями зоотехнічного та племінного обліку тварин. Студенти брали участь в міченні телят за допомогою аплікатора та татуювання.

Редакційно-видавничий відділ,
за матеріалами сайту ВСП «Новокаховський фаховий коледж ТДАТУ»