Завідувачка кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи ТДАТУ, професор, доктор технічних наук Олеся Прісс, взяла участь у прямому етері програми «Споживач має право» загальнонаціонального інформаційно-аналітичного телеканалу «Україна 24». Програма відбулася  21 листопада на тему: «Зіпсовані цвіллю продукти».

Олеся Петрівна надала практичні рекомендації телеглядачам щодо правильного вибору безпечної та якісної продукції в торгових мережах. Також вона розповіла про особливості хімічної обробки плодоовочевої продукції та розкрила власні критерії вибору якісної вітчизняної та імпортної продукції.

Проєкт «Споживач має право»  показує українцям, як відстоювати свої права, як правильно діяти в критичних ситуаціях і куди звертатися за допомогою, якщо вас обдурили.

Подивится программу «Споживач має право» за участю Олесі Прісс можна за посиланням (дивитися з 42 хвилини).

Кафедра харчових технологій та готельно-ресторанної справи