Викладачі кафедри мехатронних систем та транспортних технологій Ірина Мілаєва і Сергій Волков провели I тур Всеукраїнської олімпіади ТДАТУ з української мови та літератури для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти у десяти навчальних закладах Кам’янко-Дніпровського району.

Участь у Всеукраїнських олімпіадах ТДАТУ дає майбутнім абітурієнтам унікальну можливість покращити свій бал при вступі. У Таврійському державному агротехнологічному університеті імеикні Дмитра Моторного олімпіада проводиться у два тури з наступних предметів: українська мова та література, математика, біологія, фіза, іноземна мова.

Під час зустрічі з випускниками були роздані інформаційні рекламні буклети, матеріали про навчання за всіма спеціальностями, наголошено про особливості вступної кампанії 2021 року.

Слід зазначити, що переможці другого туру мають змогу збільшити значення свого конкурсного балу шляхом додавання до результату ЗНО до того конкурсного предмету, з якого отримано перемогу на олімпіаді від 12 до 20 додаткових балів при вступі до університету в 2021 році на такі спеціальності: Екологія, Прикладна механіка, Галузеве машинобудування, Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, Харчові технології, Геодезія та землеустрій, Агрономія, Садівництво та виноградарство, Агроінженерія, Цивільна безпека.

Редакційно-видавничий відділ,
за матеріалами кафедри МСТТ