Новий рік святкують люди будь-якого віку та з будь-якого куточку світу. Але більш за всіх на це магічне свято чекають дітки. І в наших силах подарувати їм новорічну казку, щирі посмішки та довгоочікувані подарунки. 

Напередодні Нового року, представники студентської ради факультету економіки та бізнесу завітали до вихованців Мелітопольського центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

На жаль, не всі діти мають змогу святкувати Новий рік у родинному колі. Але, щоб в це казкове свято вони не відчували себе самотніми, студенти факультету економіки та бізнесу зібрали для них різноманітні гостинці. Студентською радою було передано одяг для дітей різного віку (для хлопчиків та дівчаток) та такі жадані кожною дитиною іграшки. І, звичайно, яке ж свято без солодкого? Для дітей підготували яскраві подарунки зі смачненькими цукерками.

Цього року, через складну епідеміологічну ситуацію, нашим студентам не дозволили провести час с дітками, проте кожний подарунок був особисто переданий вихователями центру.

Кожна дитина заслуговує бути щасливою! А ми з радістю їм в цьому допомагаємо. У новому році щиро бажаємо дітлахам радісних посмішок, здійснення найпотаємніших бажань та якомога більше пам’ятних моментів у житті!

Анастасія Нестерчук,
голова інформаційного сектору ФЕБ