Здобувачі вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вивчають розмаїття кулінарних виробів різних народів світу на дисципліні «Етнічні кухні».

Завдяки кваліфікованим викладачам кожне заняття виходить цікавим та пізнавальним. Майбутні ресторатори разом із членкинею громадської організації Інтеркультурне гастрономічне коло, к.т.н., доцентом кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи Оленою Григоренко, освоюють технології приготування страв французької, італійської, болгарської та угорської кухонь.

Студенти ТДАТУ вже можуть готувати італійську пасту Карбонара; французький теплий салат з курячою печінкою та виноградом; болгарський пиріг Меліну та угорський курячий паприкаш.

Результатами своєї майстерності, при дегустації, залишилися задоволеними як студенти, так і викладачі. Показники готових страв здобувачі вищої освіти відобразили у лабораторних звітах.

Редакційно-видавничий відділ