Редакційно-видавничий відділ підготував черговий, 304-й, номер університетської газети «Агро Таврія». На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету, що відбувалися у лютому.

Переглянувши номер, можна дізнатися: про інтерактивний майстер-клас для майбутніх рестораторів, хто зі студентів ТДАТУ став обласним стипендіатом тата які унікальні екологічно чисті солодощі науковці нашого університету пропонують.

А також, читайте у номері: студент ТДАТУ В’ячеслав Копоть – срібний призер чемпіонату України з вільної боротьби, участь представників нашого Університету у засіданні круглого столу «Знайди себе у Мелітополі», День факультету економіки та бізнесу та як у Таврійському ДАТУ День закоханих відзначили.

Друкований примірник завжди чекає на вас у читальному залі наукової бібліотеки, де зберігаються підшивки газети за всі роки її існування та в музеї університету. Ознайомитися з номером газети в електронному вигляді можна на веб сайті ТДАТУ. Для цього треба перейти за посиланням.

Денис Водоп’янов,
начальник РВВ «Агро Таврія»