Відповідно до Правил прийому для здобуття вищої освіти, у Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного в 2021 році розпочала роботу приймальна комісія.

Для надання консультаційних послуг та допомоги щодо процедур вступу, вступників гостинно вітають секретарі приймальної комісії за спеціальностями освітніх рівнів «Бакалавр» та «Магістр». З цією метою, у складі приймальної комісії створено консультаційний пункт, який розпочав роботу з 1 липня. Саме з цього моменту можлива реєстрація електронних кабінетів вступників, завантаження в них необхідних документів та подання заяв в вступ в електронній формі.

Щодня до консультативного пунку приймальної комісії ТДАТУ звертаються десятки абітурієнтів. Нагадуємо, про терміни подання заяв. Для вступників освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти та ОКР молодшого спеціаліста – з 14 по 23 липня. Для вступників освітнього ступеня магістра – з 15 по 21 липня.

Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра моторного – повага до традицій, сучасна освіта та впевненість у майбутньому!

Звертайтеся за номерами: +38(098)499-17-04; +38(0619)42-31-27

Обирай своє майбутнє разом із ТДАТУ… адже… саме тут твоя мрія!

Приймальна комісія