Шановний вступнику!? У нинішній час до нас звертається багато абітурієнтів з питанням , яким буде студентське дозвілля. ? Тож, зараз ми все розповімо.?

Студентське дозвілля У Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного, як і в інших ЗВО України, зазнало змін через карантинні обмеження.? Але, студентське самоврядування вміло адаптувало свої заходи під ці умови,? тобто змінило формат їх проведення на онлайн.??‍?

Студентство ТДАТУ охоче доєднувалося до онлайн гри «Мафія»??‍♀️, «Бункер»?, різноманітних інтелектуальних вікторин і батлів?, естафет та челенджів?, спортивних флешмобів??‍♀️ та спільних кіновечорів??, тобто, заходи на будь-який смак.? Переможці отримували усілякі призи та винагороди??, а учасники заряджалися позитивною енергією у момент крутого проведення часу!?

На наступний навчальний рік, також, заплановано велику кількість активностей для студентів Таврійського ДАТУ, що не потребують особистої зустрічі чи ще чогось, лише наявність інтернету! ??

Не забувай, що всі анонси заходів з‘являються у нашому профілі та на Telegram-каналі. ?

Вступник на Facebook | Instagram | Instagram студрада | Telegram  | сайті 

Інформація вступнику бакалавр | магістр

Відео про університет YouTube

З питаннями в телеграм-чат

Обирай яскраве та насичене студентське життя! Обирай Таврійський Державний Агротехнологічний Університет імені Дмитра Моторного! ??

#ТДАТУ #вступ2022 #день_відкритих_дверей #ВступникуТДАТУ #умови_вступу_ТОТ #державнезамовлення #квота2