Привіт, майбутній студенте!?? Тобі, як і кожному абітурієнту, цікаво та важливо знати, що тобі дасть навчання у ТДАТУ.? Тож, ми з радістю розповімо про перспективи освіти у Таврійському ДАТУ.?

Цих перспектив – велика кількість, тому перелічимо найкрутіші.?

❤️Перше – освітні програми нашого університету складаються за усіма європейськими стандартами. Тому, цей диплом діє й за межами нашої країни. ?

?Друге – можливість стажування та практика за кордоном. ?Що це значить?? Це – чудова можливість додатково опанувати технології ?‍?наших іноземних колег, набути досвід,удосконалити свою іноземну мову і поліпшити своє фінансове становище?

?Третє – опанування важливих навичок, таких як: лідерство??, командна робота??, комунікаційні та ораторські навички???‍?, дисципліна⏰ та безліч іншого, що знадобиться тобі у майбутньому. ?З цим тобі допоможе Студентська Рада ТДАТУ.

?Четверте, дуже важливе – можливість отримати подвійну освіту, відповідно – два дипломи Українського та Європейського зразків. ??‍?

А найголовніше – студентське життя, позитивні емоції і спогади. ?Студентське життя у нашому університеті – насичене різноманітними заходами та подіями. ??⛹️?

Дзвони нам ☎️

?(061) 289-12-99
?(099) 614-83-02
?(098)751-74-48

Абітурієнтів та здобувачів запрошуємо долучитися до ТДАТУ у соціальних мережах, щоб своєчасно отримувати актуальну і важливу інформацію.

Вступник на Facebook | Instagram | Instagram студрада | Telegram  | сайті 

Інформація вступнику бакалавр | магістр

Відео про університет YouTube

З питаннями в телеграм-чат

 Долучайтесь до спільноти ТДАТУ!

#ТДАТУ #вступ2022 #день_відкритих_дверей #ВступникуТДАТУ #умови_вступу_ТОТ #державнезамовлення #квота2