Привіт, друже! ??Кожен абітурієнт ставить собі питання – “Чому я маю обрати саме ТДАТУ?”, “Чим цей університет краще з-поміж сотень інших?” ?

Перша, і найголовніша особливість нашого закладу освіти — колектив, наша університетська родина. ?Кожен, хто долучається до навчання у ТДАТУ, стає частиною великої родини. ????Не має різниці, з якого ти міста чи селища, скільки тобі років, на якому ти курсі чи факультеті. ? Ти — маленька, але така важлива частина нашої університетської родини. ?

ТДАТУ не містить у собі прошарків “викладачі та студенти” або “старші та новачки”. У ТДАТУ студент – центральна фігура університетського життя, а всі разом — єдиний механізм, який працює на основі людяності та взаємодопомоги. ?

Тут ти маєш шанс стати висококваліфікованим спеціалістом, не втративши при цьому свою індивідуальність. ?

 Переживаєш, як тебе сприйматиме твоя група?? Студрада влаштовуємо багато заходів, де ти можеш познайомитись, потоваришувати і знайти багато друзів. ?У нашому університеті завжди вітаються позанавчальні студентські  зустрічі і неформальне спілкування.  

 Посидіти за чашкою чаю або кави️ та пограти у настільні ігри?? Ми тільки за!? Влаштувати вечір перегляду фільмів? ?Поїхати на природу?? Головне — твоя фантазія та бажання, втілити – не проблема! ?

Наші викладачі -сучасні і креативні, йдуть у ногу з часом та не проти долучитися до молоді! ???Вони завжди будуть тобі турботливими наставниками та вірними друзями, які не тільки можуть навчити тебе новому, а й підтримати бесіду та компанійські жарти. ?

Хочеш знайти роботу у провідних компаніях України? Тобі до нас! ?

Бажаєш подивитися світ і побувати за кордоном? Тобі до нас!??  

Хочеш займатися волонтерством, бути донором та бути корисним суспільству? Тобі до нас! ?

Ти спортсмен? ️‍️Активіст? ???Науковець? ??Письменник?? Журналіст?? Полюбляєш гумор? ?️Цікавишся інженерією???️ Мрієш стати бізнесменом?? Тобі до нас! 

Ким би ти не був і чим би не захоплювався, ми завжди підтримаємо тебе та направимо твій ентузіазм та натхнення у вірне русло. ?

Студентська родина ТДАТУ чекає на тебе!

Вибирай себе — вибирай ТДАТУ!??

Зв’язок з нами??️

☎️ (061) 289-12-99 – стаціонарний,

?(099) 614-83-02 – мобільний.

Наш офіційний сайт: http://www.tsatu.edu.ua,  на який ти завжди можеш перейти та, за потреби, знайти відповіді на усі хвилюючи питання самостійно.

? Вступник на Facebook Instagram | Instagram студрада Telegram | сайті 

✏️ Інформація вступнику бакалавр | магістр

? Відео про університет YouTube

⁉️ З питаннями в телеграм-чат 

#ТДАТУ #вступ2022 #день_відкритих_дверей #ВступникуТДАТУ #умови_вступу_ТОТ #державнезамовлення #квота2