Привіт, майбутній студенте! Ми, викладачі Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного, дуже чекаємо на тебе і хочемо ввести тебе в курс деяких справ.

Студентські роки – найкращі у житті! Ти отримаєш нові знання, будеш розвивати свої навички, долучишся до студентської спільноти, знайдеш нових друзів чи кохання, станеш учасником чи, навіть, організатором крутезних заходів та багато всього іншого. Все попереду!

??‍???‍?У ТДАТУ існує інститут кураторства. Кожна академічна група університету має свого куратора (наставника), який допомагає адаптації студентів в університеті та завжди прийде вам на допомогу, і надасть усі відповіді на ваші питання.

??‍?Викладачі ТДАТУ завжди піклуються про кожного студента, тому не треба хвилюватися, якщо якийсь навчальний матеріал тяжко дається. Ми індивідуально відпрацюємо інформацію та допоможемо детальніше розібратися з предметом.

??‍??Студенти, які мають бажання стати майбутніми науковцями, можуть долучитися до безлічі наукових груп, де будуть займатися написанням власних наукових робіт, а за це отримувати додаткові бали до рейтингу та, навіть, відвідувати наукові конференції у різних університетах України чи Європи.

??Розуміємо, що не всім подобається наукова діяльність і є інші уподобання. Для вас працює кафедра «Фізичного виховання і спорту», де кожен студент має можливість розвивати свої фізичні навички, долучитись до спортивних змагань і перемагати на змаганнях міста, області чи України!

??‍?Ми бачимо активних студентів, лідерів груп і допомагаємо їм розвивати свої здібності, скеровуємо їх до Студентського самоврядування, де кожен студент може спільно з адміністрацією ТДАТУ, суттєво вплинути на навчальний процес, заохочувати нових студентів та розробляти цікаві заходи для студентства.

??Якщо ти активна, яскрава, артистична особистість, маєш бажання навчитись акторській майстерності, мистецтву сценічної мови, хореографії та професійному вокалу або удосконалити свої знання – тобі у Центр культури і дозвілля ТДАТУ, де працюють різні артстудії.

Годі зволікати, скоріше долучайся до нашої великої родини Таврійського ДАТУ! Вважаємо, що кожен студент – наш друг, тому сподіваємось на взаєморозуміння?

Чекаємо на тебе у ТДАТУ!

#ТДАТУ #вступ2022 #день_відкритих_дверей #ВступникуТДАТУ #умови_вступу_ТОТ #державнезамовлення #квота2