Привіт, друже! ??Якщо ти амбіційний та ініціативний, і  хочеш прокачати свої скіли, продуктивно проводити час та знайти друзів зі схожими інтересами? ??Тоді тобі до нас! ?

Студентська рада ТДАТУ – найбільша в Україні! ??

Це велика та дружня команда активістів, що , наче генератор креативних ідей, насичує,  життя кожного студента, крутими заходами, та, безпосередньо, бере участь в організації освітнього процесу!?

Цей колектив організовує та проводить велику кількість активностей, прикладом їх плідної роботи слугують такі традиційні масштабні заходи, як «Агрополітичні дебати», «Кібертурнір» та «Студентська весна». ?Крім того, команда студентського самоврядування, спільно з адміністрацією університету, проводить різноманітні інтелектуальні батли, наукові презентації, квести, тренінги, майстер-класи, вечори настільних ігор, беруть участь у грантових проєктах, подорожують, та долучаються до заходів міського та обласного масштабу . 

Студенство та керівництво ТДАТУ постійно спіпрацює з волонтерськими організаціями, дитбудинками та ін.? 

В кожної з таких задач, велика кількість складових?, наприклад: ідея, деталізація,план, розподілення обов’язків, комунікація та виконання.? Тож, після проведення, хочаб одного заходу, студент отримує головний скарб? – знання, котрі можно неформально прирівняти до другої освіти. ?

Кожен активіст студентського самоврядування – користується «авторитетом» серед студентів університету, тому що, на них рівняються та з них беруть приклад першокурсники. ?

Окрім всіх цих ніштяків?, активісти студради, наприкінці кожного семестру, отримують додаткові бали до стипендійного рейтингу?, а найактивніші – змагаються за різноманітні стипендії та премії??, наприклад: номінація «Студент року» на факультеті, в університеті, місті чи навіть в області, іменні стипендії від облради, Верховної Ради, Президента України та Кабінету Міністрів. Тож, усі прикладені зусилля , протягом семестру, цього варті! ??

Будуй успішне майбутнє разом з нами! Вступай до лав студентського самоврядування Таврійського ДАТУ! ???