Привіт, друзі!? 5 вересня у здобувачів 2-4 курсів бакалаврату та 2 курсу магістратури розпочався осінній семестр.

Не встигли ми й озирнутися, як перший навчальний тиждень добіг кінця.⏰ Наші студенти поділилися з нами своїми враженнями та дали фідбек. І ми з радістю, поділимося ними з вами?

«Перший тиждень був дуже теплим.? Познайомилися з новими викладачами та дисциплінами. Кожен згадав щось приємне з минулого навчального року, бо ми реально сумуємо за цими днями. ?Дистанційка не вперше, тому знаю, як планувати свій день, щоб охопити весь навчальний матеріал та встигнути відпочити ввечері, а ще підказав одногрупникам кілька своїх лайфхаків, щоб легше запам’ятовувати новий матеріал?» – це нам розповів старшокурсник??‍?

Як не дивно було б почути, але фідбеки також надходять і від наших вступників-першачків, які ще тільки чекають на початок навчання 19 вересня, зараз ми вам розповімо?‍ – « З нетерпінням чекаю на зарахування та початок навчання, але незважаючи на це вже,потроху, почали усі знайомитися. Мої друзі, які давно навчаються, поділилися головною істинною досвідчених студентів – не накопичувати борги в навчанні, краще робити все вчасно ?»

Дуже приємно чути такі теплі коментарі від наших студентів та майбутніх студентів! Бажаємо вам легкого навчання та натхнення! ??