Шановні викладачі та здобувачі вищої освіти!

15 вересня 2022 р. о 14.45 у межах планової роботи Вищої школи педагогічної майстерності відбудеться онлайн-семінар “Участь обдарованої молоді в конкурсах: якість підготовки здобувачів освіти у ЗВО”

Спікерка  – докторка  філологічних наук, професорка

ШАРОВА Тетяна Михайлівна

Захід відбудеться за посиланням: https://us02web.zoom.us/j/85050533918?pwd=OFpFR1BEVFFLUENqcVZxQmI5eHgxQT09

Ідентифікатор конференції: 850 5053 3918

Код доступу: 2020

Важливим критерієм при роботі з обдарованою молоддю є результативність. Однак результати будь-якої роботи прямо залежать від якісної підготовки здобувача освіти. Під час підготовки конкурсанта треба брати до уваги не лише його здібності, а й вказувати на особливості Конкурсу чи олімпіади, до якої він буде долучений у якості учасника.

Здобувачеві треба надати свободу вибору в плані Конкурсів, а також не обмежувати його в інформації під час підготовки. Загальнолюдські та глобальні цінності сьогодні доречніше розглядати як цілу систему цінностей, що притаманні цивілізації ЄС. Наслідуючи та пропагуючи європейські цінності, українці зможуть вибороти свободу, утримати незалежність та здобути перемогу.

В умовах сьогодення не можна обмежувати простір свободи здобувачів освіти. Залучення обдарованої молоді до конкурсів та олімпіад мотивує їх до навчання. Особливості технологізації сучасного суспільства дозволяють здобувачам освіти краще готуватися до інтелектуальних змагань та конкурсів, використовуючи при цьому різноманітні ресурси