5 семестр
Обрати 1 дисципліну з блоку «Технологія виробництва сировини для харчової промисловості» (3 кредити)
- Технологія виробництва сільськогосподарської продукції (3 кредити)
- Технологія виробництва продукції тваринництва (3 кредити)
- Бджильництво (3 кредити)
- Зооінженерія (3 кредити)
- Технологія виробництва продукції рослинництва (3 кредити)
- Плодівництво (3 кредити)
- Овочівництво, баштанництво та грибівництво (3 кредити)
- Виноградарство та ампелографія (3 кредити)
МАЙНОР «ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ» (7 кредитів)
Обрати 1 дисципліну (3 кредити)
- Інформаційні технології в інженерних розрахунках (3 кредити)
- Моделювання технологічних процесів і систем (3 кредити)
Обрати 1 дисципліну (4 кредити)
МАЙНОР «ДІЄТИЧНЕ ХАРЧУВАННЯ» (12 кредитів)
5 семестр
Обрати 1 дисципліну (4 кредити)
- Технологія продуктів функціонального призначення (4 кредити)
- Технологія кулінарної продукції (4 кредити)
6 семестр
Обрати 1 дисципліну (4 кредити)
- Основи дієтичного харчування (дієтологія) (4 кредити)
- Основи фізіології і гігієни харчування (4 кредити)
Обрати 1 дисципліну (4 кредити)
5-6 семестр
Обрати 1 дисципліну іншомовного спрямування (4 кредитів)
- Іноземна мова за професійним спрямуванням (поглиблений курс) (4 кредитів)
- Іноземна мова (ІІ) (4 кредитів)
- Ділова іноземна мова (4 кредитів)
- Іноземна мова для побутового та академічного спілкування(4 кредитів)