Робочі групи формуються окремо за кожною ОП на період її розроблення, моніторингу, перегляду, проведення процедур зовнішнього оцінювання (ліцензування, акредитація), самоаналізу або інших необхідних процедур.
2024
Протокол розширеного засідання робочої групи освітньо-професійної програми «Геодезія та землеустрій» другого (магістерського) рiвня вищої освiти за спецiальнiстю 193 Геодезія та землеустрій галузi знань 19 «Архітектура та будівництво» (квалiфiкацiя: магістр геодезії та землеустрою)
Протокол розширеного засідання робочої групи освітньо-професійної програми «Індустрія здорового харчування» другого (магістерського) рiвня вищої освiти за спецiальнiстю 181 «Харчові технології» галузi знань 18 «Виробництво та технології» (квалiфiкацiя: магістр з харчових технологій)
Протокол розширеного засідання робочої групи освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 «Сфера обслуговування» кваліфікація: бакалавр з готельно-ресторанної справи.
Протокол розширеного засідання робочої групи освітньо-професійної програми «Екологія» першого (бакалаврського) рiвня вищої освiти за спецiальнiстю 101 Екологія галузi знань 10 «Природничі науки» (квалiфiкацiя: бакалавр з екології)
Протокол розширеного засідання робочої групи освітньо-професійної програми «Екологія» другого (магістерського) рiвня вищої освiти за спецiальнiстю 101 Екологія галузi знань 10 «Природничі науки» (квалiфiкацiя: магістр з екології)
Протокол розширеного засідання робочої групи освітньо-професійної програми «Садівництво та виноградарство» першого (бакалаврського) рiвня вищої освiти за спецiальнiстю 203-садівництво, плодоовочівництво та виноградарство (21.02.2024).
Протокол розширеного засідання робочої групи освітньо-професійної програми «Агрономія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 201 «Агрономія» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство» (кваліфікація: бакалавр з агрономії).
Протокол розширеного засідання робочої групи освітньо-професійної програми «Агрономія» другого (магістерського) рiвня вищої освiти за спецiальнiстю 201-Агрономія галузi знань 20 «Аграрні науки та продовольство» (квалiфiкацiя: магістр з агрономії) (15.02.24)
Протокол розширеного засідання робочої групи ОПП «Цивільна безпека» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 263 «Цивільна безпека» галузі знань 26 «Цивільна безпека» (кваліфікація: бакалавр з цивільної безпеки)
Протокол розширеного засідання робочої групи ОПП «Цивільна безпека» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 263 «Цивільна безпека» галузі знань 26 «Цивільна безпека» (кваліфікація: магістр з цивільної безпеки)
2023
Бакалавр
Протокол робочої групи ОПП “Готельно-ресторанна справа” (бакалавр) 05.03.2023p.
Магістр
2022
- Протокол засідання робочої групи з оновлення освітньо-професійної програми за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» першого (бакалаврського) рівня вищої від 29.05.2022 р.
- Протокол засідання робочої групи щодо оновлення ОПП “Індустрія здорового харчування” другого (магістерського) рівня вищої освіти 2022 р.
- Протокол засідання робочої групи ОПП Готельно-ресторанна справа бакалавр 2022
- Протокол засідання робочої групи ОПП Харчові технології бакалавр 2022
-
Протокол_засідання_робочої_групи_ОП_Садівництво_та_виноградарство 2022
-
Протокол_засідання_робочої_групи_бакалавр_Екологія_2022
-
Протокол_засідання_робочої_групи_магістр_Екологія_2022
-
Протокол_засідання_робочої_групи_бакалавр_Агрономія 2022
-
Протокол_засідання_робочої_групи_магістр_Агрономія 2022
-
Протокол_засідання_робочої_групи_263_ЦБ_бакалавр_2022
-
Протокол_засідання_робочої_групи_263_ЦБ_магістр_2022
2021
- Протокол 4 розширеного засідання проєктної групи освітньо-професійної програми «Геодезія та землеустрій» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво» (кваліфікація: магістр з геодезії та землеустрою) від 18 листопада 2021 р.
- Протокол засідання проєктної групи щодо розгляду ОПП “Індустрія здорового харчування” другого (магістерського) рівня вищої освіти
- Протокол засідання робочої групи Екологія магістр №2. 2021
- Протокол засідання робочої групи Екологія магістр №1. 2021
- Протокол засідання робочої групи ОПП Харчові технології бакалавр 2021
-
Протокол_засідання_робочої_групи_ОП_Садівництво_та_виноградарство 2021
-
Протокол засідання робочої групи ОПП ГРС (17.05.2021)
-
Протокол засідання робочої групи з модернізації ОПП «Агрономія» другого (магістерського) рівня вищої освіти 2021
- Протокол засідання робочої групи_ОП_АГ_2021_бакалавр
- Протокол засідання робочої групи ОПП «Цивільна безпека» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 263 «Цивільна безпека» галузі знань 26 «Цивільна безпека» (кваліфікація: магістр з цивільної безпеки») (2021 р.)
- Протокол засідання робочої групи ОПП «Цивільна безпека» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 263 «Цивільна безпека» галузі знань 26 «Цивільна безпека» (кваліфікація: бакалавр з цивільної безпеки) (2021 р.)
2020
- Протокол_робочої_групи_бакалавр Екологія_2020
- Протокол_робочої_групи_магістр Екологія_2020
-
Протокол засідання робочої групи ОПП готельно-ресторанна справа та роботодавців №1 (04.11.2020 )
-
Протокол он-лайн засідання робочої групи ОПП «Готельно-ресторанна справа» першого рівня вищої освіти та роботодавців №2 (10.04.2020)
-
Протокол засідання робочої групи з модернізації ОПП за спеціальністю 203 “Садівництво та виноградарство” (від 28.05.2020)
Протокол_засідання робочої групи_ОПП_Геодезія та землеустрій_2020
-
Протокол_засiдання_робочоi_групи_ОПП_Цивiл_на_безпека_бакалавр_2020
-
Протокол_засiдання_робочоi_групи ОПП Агрономія 2020
-
ПРОТОКОЛ No 4 засідання робочої групи Удосконалення освітньо-професійної програми “Агрономія” другого (магістерського) рівня вищої освіти на базіфакультету Агротехнологій та екології
-
Протокол_засiдання_робочоi_групи_ОПП_Цивiл_на_безпека_магiстр_2020
-
Протокол_засiдання_робочоi_групи_щодо_оновлення_ОПП_ХТ_бакалавр
-
Протокол_засiдання_робочоi_групи_щодо_оновлення_ОПП_ХТ_магiстр
-
Протокол засідання проектної групи та работодавців ОПП Харчові технології ОС магістр
2019