До фонду наукової бібліотеки надійшли наступні видання:
Колокольчикова, І. В. Маркетингова товарна політика: садівництво : навч. посібник / І. В. Колокольчикова ; ТДАТУ. – Мелітополь, 2017. – 280 с. : табл.
У навчальному посібнику наводяться особливості функціонування аграрних (в т. ч. плодово-ягідних) підприємств на ринку сільськогосподарської продукції, враховуючи етапи життєвого циклу, а також підходів до формування нової продукції. Призначений для студентів, викладачів ВНЗ економічних спеціальностей.
Льон олійний, гірчиця. Стратегія виробництва олійної сировини в Україні (малопоширені культури) : монографія / І. А. Шевченко [та ін.] ; НААН України, Інститут олійних культур. – Запоріжжя, 2017. – 44 с.
Представлено аналіз і стан селекції, насінництва й виробництва льону олійного та гірчиці в Україні, описано напрями та методи селекції, приведено технологічні особливості виробництва обох культур, надано економічну ефективність та перспективність вирощування культур. Для керівників і фахівців с.-г. підприємств, органів управління АПК, науковців, викладачів, аспірантів та студентів.
Рижій, сафлор, кунжут: стратегія виробництва олійної сировини в Україні (малопоширені культури) / НААН України, Інститут олійних культур. – Запоріжжя, 2017. – 40 с.
Проаналізовано сучасний стан розвитку та перспективи виробництва рижію, сафлору, кунжуту в Україні та світі. Описано напрями та методи селекції, приведено технологічні особливості виробництва, надано економічну ефективність та перспективність вирощування культур. Для керівників і фахівців с.-г. підприємств, органів управління АПК, науковців, викладачів, аспірантів та студентів.
Тараненко, Г. Г. Методика викладання у вищому навчальному закладі : навч.-метод. посібник / Г. Г. Тараненко. – Мелітополь, 2017. – 202 с.
Репрезентований матеріал висвітлює сучасні підходи до планування та організації навчального процесу, розглядає актуальні питання щодо його організаційно-правового забезпечення. Посібник призначений для здобувачів вищої освіти, викладачів-слухачів курсів підвищення кваліфікації.